Haberler

"Yüksek İş Ahlâkı Projesi" Bilgilendirme Toplantısı

"Yüksek İş Ahlâkı Projesi" Bilgilendirme Toplantısı, Kayseri Ticaret Odası'nda yapıldı.

resim
30.09.2015

Konuya ilişkin Kayseri Ticaret Odası'nın hazırlamış olduğu Basın Bülteni şöyle:
 

BASIN BÜLTENİ

Eski Kültür Ve Turizm Bakanı Tınaz Titiz, Kayseri Ticaret Odası Üyelerini Yüksek İş Ahlakı Konusunda Bilgilendirdi.


Kayseri Ticaret Odası, Yönetim Kurulu Üyeleri ve meslek komiteleri başkanlarına yönelik olarak düzenlenen Yüksek İş Ahlakı konulu programda, Eski Kültür ve Turizm Bakanı Mustafa Tınaz Titiz’i konuk etti.

Programa; Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Bahri Coşkun, Yönetim Kurulu Üyeleri Serkan Topsakal, Uğur Payza, Mesut Haskahveci, Nedim Olgunharputlu, İsmail Tuna ve Hüseyin Cindoruk’un yanı sıra meslek komitelerinin başkanları katıldı.

Programın açılışında kısa bir konuşma yapan Başkan Mahmut Hiçyılmaz, Eski Kültür ve Turizm Bakanı Mustafa Tınaz Titiz başta olmak üzere katılan herkese teşekkür etti ve Oda olarak eğitim konusunda çok hassas davrandıklarını belirtti. Hiçyılmaz, bu kapsamda düzenlenen Yüksek İş Ahlakı konulu toplantının da çok önemli olduğunu kaydetti.

Hiçyılmaz’ın açılış konuşmasının ardından KTO heyetine 2 saati aşkın süre Yüksek İş Ahlakı konusunda sunum yapan Eski Bakan Titiz, piyasada yer alan kurallar;  yasalar, ahlaki kurallar, mesleki kurallar, töreler,  tek taraflı sözleşme, ticarette güven, yüksek ahlaklı olanların piyasadaki rekabet edebilme durumları, yüksek ahlaklıların bir araya gelmesi gibi başlıklarında bilgiler paylaştı. Titiz, sunumun ardından katılımcıların sorularını da yanıtladı.

Programın sonunda, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Eski Kültür ve Turizm Bakanı Mustafa Tınaz Titiz’e katkılarından dolayı teşekkür etti.

Kayseri Ticaret Odası

Sayfa başına dön!