Haberler

19. Kalite Kongresi – Yenileşim Yönetimi-Videolar

Yenileşim Yönetimi konulu 19. Kalite Kongresi- Karmaşıklık Yönetimi ve Sorun Çözme Kabiliyeti konulu videolarını izleyebilirsiniz..

resim
19.03.2011

Yaşadığımız Dünyada iklim, nüfus özellikleri, çevre ve güvenlik, bilim, teknoloji değişimler geçiriyor. Bu değişimler, insanlık için yararlı olabildiği kadar endişe de verebiliyor. Yeni sorun ve fırsatlara çözüm üretmek için hangi beceri ve yeteneklere sahip olunduğu ve hangi konularda geliştirilmesi gereken çözümler olduğu yerli ve yabancı konuşmacılar tarafından anlatıldı. Bu değişime uyum sağlamak veya yönetmek yenileşimdeki başarıyla gerçekleşebilecektir.

Yenileşimde başarının Karmaşıklığı yönetebilmek ve Sorun Çözme Kabiliyetini geliştirmek ile sağlanacağını savunan Beyaz Nokta Gelişim Vakfı adına,   Vakıf başkanı  Tınaz Titiz’in Karmaşıklık Yönetimi ve Sorun çözme sunumuyla 19. Kalite Kongresine katıldı. Aynı oturumda, Sorun çözme Kabiliyeti  konularında Dünya Gazetesi  Baş Yazarı Osman Arolat ve Borusan A.Ş. CEO’su (Murahhas Üyesi)  Agâh Uğur  konuşmacı olarak katıldılar.

Tınaz Titiz’in Sunumu

VİDEOLAR

Bölüm  1

youtube.com  :  http://www.youtube.com/watch?v=Y5786l2aYb8

 dailymotion.com   :  http://dai.ly/iiDj7n

   Bölüm 2   

youtube.com : http://www.youtube.com/watch?v=A6At2ERrwpE

dailymotion.com : http://dai.ly/glJlp3

DOKÜMANLAR

Konuşmanın metni (pdf)

 Sunum (pps) 

Sayfa başına dön!