Bulunduğunuz sayfa :

Ana Sayfa >> Haberler >> İNOVASYON TÜRKİYE FUARI

Haberler

İNOVASYON TÜRKİYE FUARI

Türkiye’nin ilk İnovasyon fuarında Teknoloji ve Tasarım dersleri projeleri de yer alacak. Balık Satışı

resim
26.09.2012

 

  

Türkiye’nin tüm firma ve kuruluşlarının sonuçlandırılmış en yenilikçi projelerini, Türkiye’nin gelişen ve teknoloji üreten yüzünü tüm dünyaya göstereceği İNOVASYON TÜRKİYE FUARI, BilimTeknoloji ve Sanayi Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Kalkınma Ajansları, KOSGEB, Türk Patent Enstitüsü, Türk Standartları Enstitüsüve TÜBİTAK desteği ile Türkiye’de ilk defa 01-04 Kasım 2012 tarihlerinde, İstanbul Fuar Merkezi’nin 9 - 10 ve 11. salonlarında düzenlenmiştir.

İNOVASYON TÜRKİYE FUARI’nda yaklaşık 15 adet Teknoloji ve Tasarım dersi öğrenci etkinlikleri de yer alacaktır.  Katılacak Teknoloji ve Tasarım öğretmenlerinden bazıları:

  • Adana'dan Güllü Bakır Yılmaz,
  • Van'dan Hasan Şenkal,
  • Bartın'dan Feyza Burgucu
  • Afyon'dan Mustafa Mert
  • Kocaeli'nden Neslihan Yaman,
  • Ankara'dan Özgün Devrim
     

BN dostlarıyla paylaştığımız Fuar organizasyonu ve katılım bilgilerini sağlayan Sayın Alp Boydak ve Talim Terbiye Kurulunda uzman Sayın Abdullah Büyükyıldız’a teşekkür ederiz.

İNOVASYON TÜRKİYE FUARI’na giriş ÜCRETSİZdir ve fuar davetiyesi aşağıda linkini verdiğimiz fuar resmi web sitesinden ÜCRETSİZ olarak indirilebilir.

İNOVASYON TÜRKİYE FUARI hakkında daha detaylı bilgiye http://www.inovasyonturkiye.com/ fuar resmi sitesinden ulaşabilirsiniz

Sayfa başına dön!

Bulunduğunuz sayfa :

Ana Sayfa >> Haberler >> İNOVASYON TÜRKİYE FUARI