Haberler

Hayvanlara karşı şiddet ve tecavüz eylemleri

Çağrı: Hayvanlara karşı şiddet ve tecavüz eylemlerinin ceza kanunu kapsamına alınması için düzenlenen kampanya

resim
26.08.2010

Çağrı: Hayvanlara karşı şiddet ve tecavüz eylemlerinin ceza kanunu kapsamına alınması için düzenlenen kampanyaya  katılmaya davet ediyoruz!

 

5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu, her ne kadar hayvan refahı için düzenlenmiş bir kanun da olsa esasında bu kanunun harfiyen uygulanması, tüm toplumun refah ve güvenliği için hem çok önemli hem de çok gereklidir.

 

Daha güvenli bir toplumda yaşayabilmek için hayvana karşı işlenen zulüm ve tecavüzleri engellemenin yolunu açmak, toplumsal bilincin yaratılmasına yardımcı olmak amacıyla Tuna Arman (Tiyatro sanatçısı) oturma eylemi başlatmıştır. 15 AĞUSTOS - 4 EKİM 2010  tarihleri arasında  sürecek eylem İstanbul başta olmak üzere 10dan fazla il ve ilçede devam etmektedir.

 

Kampanya hakkında detaylı bilgiler   http://www.dostlarimizicin.com adresinde mevcuttur.Oturma eyleminin yanısıra imza kampanyası da  sürmektedir. Beyaz Nokta Gelişim Vakfı  olarak Hayvanlara karşı şiddet ve tecavüz eylemlerinin ceza kanunu kapsamına alınmasını destekliyoruz ve tüm hayvanseverleri de destek vermeye davet ediyoruz. 

 

Kampanyaya katılmak için ekli imza formunu bilgisayarınıza indirip doldurduktan sonra  1 EKİM 2010 Tarihine kadar (Tuna Arman, Cendereyolu No 27 Kagıthane ,İstanbul ) adresine ulaştırmanız gerekmektedir.

Lütfen kampanyaya destek verelim  ve başkalarına da duyurarak katılımı artıralım ki  hayvanlara karşı şiddet ve tecavüz eylemleri ceza kanunu kapsamına alınsın!

Teşekkür ederiz.

 

Beyaz Nokta®Gelişim Vakfı

Sayfa başına dön!